Otkrivanje tajne poboljšanja doma: Saveti od stručnjaka za kompletna rešenja

Poboljšanje doma

Otkrivanje tajne poboljšanja doma: Saveti od stručnjaka za kompletna rešenja

Da li ste ikada imali osećaj kao da gledate u slagalicu kojoj nedostaje poslednji deo? Ili da se zavalite na kauč, samo da shvatite da nema jastuka koji bi ublažio pad? Šta kažete na to da skočite u krevet, samo da otkrijete da se vaš dušek sakrio? Zanemarivanje tih sitnih detalja je kao pokušaj pravljenja sendviča bez hleba – jednostavno nije to to. To je kosmička šala poboljšanja doma: poslednja šala je na naš račun kada previdimo one naizgled nebitne delove koji, zapravo, drže celokupnu udobnost i funkcionalnost naših domova na okupu.

Kako implementirati poboljšanja doma i koja?

VELUX prozori i poboljšanja doma

Od inovativnih tehnologija do održivih materijala, kompletna rešenja za dom obuhvataju potpun pristup poboljšanju životnog iskustva. Bilo da se radi o efikasnim sistemima grejanja i hlađenja, pametnoj automatizaciji doma ili ergonomski dizajniranom nameštaju, svaki element igra ključnu ulogu u podizanju udobnosti i funkcionalnosti na viši nivo. Govoreći o visinama – da li ste ikada iskoristili puni potencijal svojih krovnih prozora? Ili ste propustili šanse koje dolaze sa njihovim zanemarivanjem?

Sa VELUX Soft spoljašnjim roletnama, kupci mogu uživati u izvanrednoj zaštiti od toplote bez kompromisa u stilu ili funkcionalnosti. Soft solarne roletne smanjuju ulaznu toplotu do 93%, blokiraju svetlost i smanjuju spoljne zvukove, stvarajući mirnu atmosferu za opuštanje i vraćanje energije. Ugradnja VELUX Soft roletni na postojeće VELUX krovne prozore može smanjiti sobnu temperaturu do 6,1 stepen celzijusa tokom leta, osiguravajući da vaš dom ostane komforna oaza uz manjak korišćenja klima uređaja. Inovativni dizajn SSS koristi solarnu energiju za rad – lako se ugrađuje bez potrebe za bilo kakvim kablovima, i radi glatko, brzo i tiho.

Efikasna ventilacija može se osigurati inteligentnom tehnologijom (VELUX ACTIVE with NETATMO) koja će automatski otvarati prozore ili ih zasenjivati.

Krovni prozori su neophodni u potkrovlju, i dok sigurno možemo živeti bez tih pogodnosti – kao što smo sigurni da ste uspeli da pročitate naslov i uvod sa nedostajućim samoglasnicima – suptilni delovi se zaista osećaju kada nisu tu. Sitni detalji mogu napraviti veliku razliku, a imati sve delove slagalice može nas učiniti smirenim i komformnim – bilo da govorimo o napisanim rečenicama ili roletnama koje štite od toplote.

O kompaniji VELUX Group

VELUX krovni prozori unose dnevno svetlo i svež vazduh u domove ljudi širom sveta više od 80 godina i tako stvaraju bolje životne uslove. Nudimo asortiman proizvoda koji obuhvata krovne prozore za kose i ravne krovove, dekorativne roletne, proizvode za zaštitu od sunca i spoljašnje roletne, kao i ugradnju i rešenja za pametne kuće. Oni pomažu u stvaranju svetlih, zdravih i energetski efikasnih mesta za ljude koji žive, rade, uče i igraju se pod krovom. Radimo globalno – sa prodajnim i proizvodnim operacijama u 37 zemalja i sa oko 11.700 zaposlenih širom sveta. VELUX Group je u vlasništvu VKR Holding A/S, ograničene kompanije koja je u potpunom vlasništvu neprofitnih, dobrotvornih fondacija (THE VELUX FOUNDATIONS) i porodice. Kompanija VELUX Group je 2022. godine imala ukupan prihod od 2,99 milijardi EUR, VKR Holding je imao ukupan prihod od 4,29 milijardi EUR, a fondacija THE VELUX FOUNDATIONS je donirala 181 miliona EUR u dobrotvornim donacijama.

Više informacija o kompaniji VELUX Group možete naći na velux.com.

Share
Pin
Tweet
Related

Top Dizajn Trendovi 2024: Uređenje Enterijera uz Kvarcne Radne Ploče

U 2024. godini, dizajn trendovi poput održivih materijala, multifunkcionalnih prostora, biophilic dizajna i pametne tehnologije igraju ključnu ulogu. Kvarcne radne ploče, sa svojim brojnim prednostima, ostaju popularan izbor za moderne kuhinje i kupatila, nudeći savršen spoj estetike, funkcionalnosti i dugotrajnosti.

Comments

What do you think?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *